Kioskomatic, en innovativ vision

 

Ibland måste man agera på impuls och ta chanser. Det gjorde vi! Utan att tveka beställde vi resan samma dag och var på plats 3 dagar efter det att vi kom på idén. 

Som Pizza hungriga entreprenörer såg vi möjligheterna i en varuautomat som just hade tillverkats i Italien. Varuautomaten bestod av två styckena frysar och en ugn. Det var en pizza automat! 

Gör det till något eget som skiljer sig från mängden!

Under resan tillbaka från Italien sattes grunden för Kioskomatic. Med tydliga visioner grundades Kioskomatic augusti 2011 av Pierre Alwani och Mehdi Akbarin.

Kioskomatic är ett helhetskoncept kring personalfria handelsplatser för mat, godis och dryck med mera. Vi erbjuder helhetslösningar för företag, universitet, kommun och landsting. Paketerade med tanke på enkelhet och hållbarhet. I våra kiosker/butiker hittar konsumenten förbrukningsvaror så som servetter och sanitetsprodukter men även mellanmål och varm mat.

Kioskomatic är först ut på marknaden med en unik varuautomat som erbjuder rykande färsk pizza på två minuter serverat i en hämtkartong. Tjänster så som brevlådor, returhantering offentliga toaletter och internet anslutningar är även möjliga kring våra offentliga stationer.

 

Innovation och miljöarbete, ständigt i fokus!

Kioskomatic är ett innovativt företag som drivs av entreprenörer med lång erfarenhet av nya idéer och kunskaper om marknadsbehoven. Därför har vi ett fokus på innovation i produkter och tjänster, hur vi presenterar oss och våra leverantörer och den miljöpåverkan som vi lämnar efter oss.

Kioskomatic är alltid intresserade av nya ideér och infallsvinklar därför är er feedback värdefull för oss. 

 

Sprid vårt budskap vidare, till vänner, kollegor och chefer. Tipsa er kommun, landsting eller idrottsklubb om våra 24-timmars service stationer.  

Pierre Alwani & Mehdi Akbarin
två sköna killar!

Kioskomatic AB (556859-1894)
Fänrik Stålsgatan 28
754 39 Uppsala

Info[@]kioskomatic.se